Restauratie Specialist

Specialistisch Stucwerk in Rotterdam

Op zoek naar een bedrijf in Rotterdam die specialistisch Stucwerk kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees hieronder meer over onze diensten en wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of pand.

Wand- en vloerafwerkingen

De meeste mensen denken bij sierwerk in wand- en vloerafwerkingen aan de interieurs van herenhuizen en kastelen. Echter passen wanddecoraties, ornamentwerk en sierlijsten ook bij de hedendaagse Rotterdamse interieurs. 

Ons bedrijf is ervaren in het toepassen van marmerpleisters, beton look pleisters, Tadelakt, venetiaanse glanspleisters, Terrastone en waterdichte Betonstone. Deze technieken zijn ook prima te gebruiken in natte ruimtes in plaats van tegelwerk. Er zijn veel opties mogelijk. We kunnen er zelfs hele baden of wasbakken van maken. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Glad pleisterwerk

Wilt u liever glad pleisterwerk? Dit kunnen wij voor u realiseren. Bij specialistisch stucwerk hoort namelijk ook het opbrengen van een dunne laag gips op muren of plafonds, die behang- of sausklaar wordt afgewerkt. 

Schuurwerk

Op zoek naar een andere effect voor uw stucwerk? Wij kunnen ook aan het gips een fijne zandkorrel toevoegen. Dit zal het stucwerk een ‘vlam’ effect geven. Dit schuurwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Raapwerk

Zwaar beschadigde, kromme of grove muren en plafonds worden met een laag gips (of mortel) van meer dan een
centimeter dikte weer strak en recht gestuukt. In natte ruimtes (badkamers, wc’s, keukens) worden wanden met
mortel recht, waterpas en haaks uitgeraapt, ter voorbereiding op het tegelwerk.

Populaire diensten Rotterdam

Wand en Sierwerk

Plafond Ornamenten

Buitengevel Restaureren

In welke wijken in Rotterdam zijn we actief?

We zijn actief in heel Rotterdam voor het uitvoeren van specialistisch stucwerk. Ook voor de andere diensten kan je in heel gemeente Rotterdam bij ons terecht, dus ook in Hoek van Holland, Pernis, Rozenburg en Hoogvliet. Dus vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan als je op zoek bent naar specialistisch stucwerk in Rotterdam.

Eerdere Projecten in Rotterdam